10.*****ЗАКАЧАЛКИ ЗА ПОРТМАНТО И АНТРЕ ОТ МЕСИНГ СТАРИННИ РАЗПРОДАЖБА от -40% до -50%

   

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

качествените стоки

Нарича се още АНТИЧЕН ОБКОВ, защото мотивите изобразени на отделните изделия са взаимствани от антични предмети от бита и оръжието на древна Елада, Рим и Египет, от траките, галите, скитите и други древни народи, Изработват се от бронз и месинг. Например при  дръжките за врати, плочите се произвеждат от месинг,а ръкохватките от бронз. Продуктите изработени от тези два метала, имат добри пластични показатели, голяма корозионна защита от въздух и вода, с други думи, тези изделия НЕ РЪЖДЯСВАТ. Пред вид  това, че са изработени от сплави на медта, те могат отлично да се галванизират, т.е. да се хромират, позлатяват и помедняват, да се оксидирват и боядисват с пистолет или  прахово. Когато се остави естественият цвят на метала, за да не патинира, се лакирва със специални водоустойчеви лакове, след което лаковото покритие се изпича в камера при определена температура. Всяка една от дръжките за врати може по поръчка на клиента да се изработи в тип розетка, като цените се запазват същите, както при дръжките с плочи. При дръжките тип розетка отпада изискването за определен стандарт на бравата. Дръжките тип плоча се произвеждат със стандарт за секретни 85мм., а за обикновенни и сервизни 90мм. Цените на дръжките за врати се отнасят за комплект,а за останалият обков цената е за един брой. На склад разполагаме със старинен обков в два цвята: оксид и антик, останалите цветова можем да доставим само с поръчка. 

Ако имате някакви уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз и компетентен отговор.

1 2 3 4 5