МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ - ОТ МИНАЛОТО ДО ДНЕС

2014-12-05 11:17:43
МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ - ОТ МИНАЛОТО ДО ДНЕС

            За да стигнем до мебели за баня и мебелен обков , трябва да се върнем хиляди години назад. Мебелите са общо значение на всички предмети необходими за обзавеждане на едно помещение. Такива са скриновете , бюфетите , масите , столовете , леглата , шкафовете за кухни или мебели за баня и др.За прибиране на различни вещи мебелите се разделят на отделни чекмеджета и полици. Основното предназначение на мебелите е да създадат удобство , уют и да улеснят живота на хората.

            Най много запазени мебели от древноста , архиолозите са открили при разкопки в древно - египетски селища , гробници и храмове.Открити и реставрирани са множество маси , столове , легла , рафтове , тронове и други , които са служели както за улеснение на живота египетското население , но така също са се използвали в многобройните религиозни ритуали.

            Отивайки на изток от Египет попадаме на две други древни цивилизации - асиро - вавилонската и шумарската цивилизации.И макар да няма запазени мебели от цивилизациите по поречието на Тигър и Ефрат , на много гравюри и барелефи фигурират маси , столове и тронове .

            На много керамични и бронзови изделия от епохата на древна Елада са изобразени мебелите на древните елини и датират 1400 - 1600 години преди н.е. Интересен е факт , че много от технологиите на древните майстори са били използвани чак до 17 - 18 век след н.е.

            И така стигаме до мебелите за баня.Тяхното производство е от скоро и то благодарение на съвременните бои и лакове , които предпазват дървото или дървесните плоскости от повреждане и ги прави влагоустойчеви.Бързото развитие на съвременната химия спомогна за създаването на нови високо - качествени изкуствни материали , като поли - винил - хлорида , от който се произвеждат водоустойчиви мебели за баня.

           Ние от електроненният МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков предлагаме стоки с перфектна изработка и произведени от качествени материали.

             .Ако желаете да направите поръчка или да се консултирате с нас във връзка с някои от нашите продукти , не се колебайте да се свържите с нас и ще получите обстоен и компетентен отговор.  

             Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите обстоен и компетентен отговор.