МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ СЪС ЦВЯТ НА СТАРО ЗЛАТО

2014-12-05 10:59:39
МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ СЪС ЦВЯТ НА СТАРО ЗЛАТО

За да получим този ефект - месингови аксесоарите за баня с цвят на старо злато, самият месинг минава през много процедури. Преди всичко аксесоарите за баня трябва да бъдат изработени само и единствено от месинг.  Всяка от частите на аксесоарите за баня се полира докато се получи бляскав лимонено жълт цвят, какъвто е между  впрочем,  естественият цвят на месинга. Полировката се получава с помоща на специални полировачни  четки монтирани на бързооборотни полир машини. Така полираните части на аксесоарите за баня се поставят в   разтвор на специален химикал с гореща вода в съотношение 1 към 20. Частите на аксесоарите за баня се държат потопени в този разтвор няколко минути докато придобият много тъмно кафяв цвят.Следва тяхното добро подсушаване. Следващата и най - важна, продължителна и трудоемка  процедура е тяхното полиране. Тази полировка се извършва с други полировъчни дискове, които свалят от месинга тази тъмно кафява патина.И тази полировка на отделните части на аксесоарите за баня става с бързооборотни полир машини. След премахването на тъмно кафявата патина, виждаме че месинга вече няма този лимонено жълт цвят, а имa цвят на старо злато. Този цвят се получава следствие на химическата реакция на месинга и химикала.И това не е всичко. Последната процедура е потапянето на всяка една част на аксесоарите за баня в специален висококачествен лак, след което лака се изпича в камера при определена температура. Следва зглобяването на отделните артикули на аксесоарите за баня, тяхното пакетиране и са готови за пазара.

На нашата страница на подкатегорията " МОДЕЛ БОЛЕРО АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ПОРЦЕЛАН - ЦВЯТ СТАРО ЗЛАТО" можете да разгледате отделните аксесоари за баня, да се уверите в тяхнатаизтънчена красота и ако желаете да си поръчате. Специално за аксесоарите за баня с цвят на старо злато, срокът на доставка е седем работни дни от денят на поръчката, тъй като тяхната производство изисква продължителна обработка, която преминава през много процедури.

В нашият интернет Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, предлагаме само стоки 

 с високо качество на изработка и произведени само от качествени материали.

Ако имате някакви уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз и компетентен отговор.