НАШИТЕ ДРЪЖКИ ЗА ВРАТИ ОТ ПОРЦЕЛАН

2014-12-05 11:02:26
НАШИТЕ ДРЪЖКИ ЗА ВРАТИ ОТ ПОРЦЕЛАН

      Още от древноста хората са произвеждали и са се възхищавали на порцелана.В началото цветът на порцелана е бил чисто бял или десениран с кобалтово сеньо. За първи път в Европа порцелан се изработва в град Майсен Германия през 1709 г.И до наши дни Майсенският порцелан се счита за един от най качествените и изящни в света. В днешно време порцелан се произвежда , не само бял , но така също и в различни красиви цветове и десени.

     И когато решихме да произвеждаме аксесоари за баня , категорично се спряхме на комбинацията на месинг и порцелан.Съчетаването на двата материала прави изделията ни изящни и неповторими и отзивите за тях са възторжени.

     Заедно с аксесоарите за баня  започнахме и производство  на дръжки за врати. Спряхме се на дръжки за врати тип розетка , защото са универсални и не трябва да се съобразяваме с прекалено многото стандарти ,които съществуват.Както при нашите аксесоари комбинирахме метал с порцелан.На първо време решихме да ги произведем в две разцветки - позлата / сатен и чист сатен. Засега порцелановите ръкохватки се произвеждат в два златни десена 165 и 170 , но за в бъдеще  ще заложим и на цветни  десени , които ще съчетаем с античен цвят на метала.

      .Ако желаете да направите поръчка или да се консултирате с нас във връзка с някои от нашите продукти , не се колебайте да се свържите с нас и ще получите обстоен и компетентен отговор.

В нашият интернет Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, предлагаме само стоки 

 с високо качество на изработка и произведени само от качествени материали.

      Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз, обстоен и компетентен отговор.