НОВИТЕ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ КОЛЕКЦИЯ 2016 г.

2015-07-10 14:47:23
НОВИТЕ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ  КОЛЕКЦИЯ 2016 г.

                         

                                НОВАТА КОЛЕКЦИЯ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ 2015 г.

                                                       „КОЛОНА S „

   

          От момента в който фирмите за електрически уреди за бита, започнаха да произвеждат хоризонтални бойлери, с цел максимално използване на  пространството в малките бани на масовите апартаменти с площи от   80 до 120 кв.м., се получи една вертикална празна стенна площ.

          До този момент в баните се монтираха масово произвежданите високи по два метра колони за баня с вградени панери за бельо. В малките бани,  с монтирани хоризонтални бойлери не беше възможно да се монтира висока колона за баня, защото бойлера ограничава мястото във височина.

          Сеобразявайки се със стенната площ под хоризонталният бойлер  фирмата СВС започна производството на т.н. „КОЛОНА S „ Тя е с

    височина 117см. при което долната преграда за вграждане на панера за бельо се запазва със същите размери. Новото са двете големи

    чекмеджета над модула на панера. Чекмеджетата са снабдени с метални контейнери с ролкови водачи. Новата колона запазва стилът на високата  колона и на останалите мебели за баня.          

      Можете да ги намерите на нашият електронен МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков.

          Ако имате някакви уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз, обстоен и компетентен отговор.