Рига,,месинг,д-ч тоал.хартия-30%

               КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от един държач, една кръгла монтажна планка с палец и правоъгълен капак .

                     - държачът има прикрепена П - образна месингова пръчка.На другият край на всеки държач е направена резба на която се закрепват  розетките.

Монтаж: Първо към стената се монтира кръглата планка с палеца.При монтажа на планката канала на палеца трябва да гледа надолу. Държачът има отвор откъм розетката където влиза палецът на планката. През същият отвор се фиксира П - образната пръчка към държача посредством болтче. Държачът заедно с розетката се закрепват към палеца на планката с болтче , което трябва максимално да се навие и да прилепне здраво в канала на планката.

СТАТУС : наличен

 

37.87 лв. 54.10 лв.

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от един държач. ,една кръгла монтажна планка с палец и трапецовиден капак.

                     - държачът има прикрепена П - образна месингова пръчка в горната част на която е влиза капака.На другият край на всеки държач е направена резба на която се закрепва хромирана розетка.

Монтаж: Първо към стената се монтира кръглата планка с палеца.При монтажа на планката канала на палеца трябва да гледа надолу. Държачът има отвор откъм розетката където влиза палецът на планката. През същият отвор се фиксира П - образната пръчка към държача посредством болтче. Държачът заедно  се закрепват към палеца на планката с болтче , което трябва максимално да се навие и да прилепне здраво в канала на планката.