Рига.Аксесоари за баня,месинг,кърп-л1-ен-30%

            КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

 

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от два държача , хромирана месингова пръчка и две кръгли монтажни планки с палци:

                     - държачите имат отвори за пръчката.На другият край на всеки държач е направена резба на която се закрепват голямата и малката триъгълно - овални розетки чрез гайка. 

Монтаж: Първо към стената се монтират кръглите планки с палеца. Държачите имат отвор откъм розетките където влизат палците на планките. Държачите са закрепват към планките отново чрез болтчета, като преди това е вкарана пръчката в отворите.

31.99 лв. 45.70 лв.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , кърподържателна тръба , две хромирани розетки , две монтажни кръгли планки с палци .

                          - държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбата , а в другият край отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          - хромираните розетки се монтират на държачите от страната на резбата.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарва тръбата в двата станични отвора на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка.