Стъкл.етажерка за баня-месинг 1ниво ъглова 20х20см.

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

 

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои - се от два месингови хромирани държача с гнезда в които влизат стъклените плотове. Стъкленият плот се задържа към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото . Към стъкленият плот се монтира месингов хромиран предпазител ( протектор ). Те се закрепват към стъклата чрез малки месингови държачи , които имат изработени гнезда в които влиза стъклото.Задържането на държачите към стъклото става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно.

РАЗМЕРИ НА СТЪКЛЕНИЯТ ПЛОТ: Цената на стъклената етажера се отнася за стъклени плотове 20 Х 20 см. По желание на клиента предлагаме стъклени плотове 22 Х 22 см. при минимално оскъпяване 1.87лв. на плот.. 

МОНТАЖ : Първо се закрепват държачите към стените.При монтажа на държачите трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъкленият плот в гнездата на държачите и го задържаме с болчетата.

 РАЗПРОДАЖБА НА ВОДОУСТОЙЧЕВИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ОТ ПВЦ

28.85 лв. 39.85 лв.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от две месингови хромирани шини .Чрез дискретни болтове , към тях са прикрепени по един държач на които има направени гнезда в които влиза стъкленият плот. Стъкленият плот се задържа към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите ! Към стъкленият плот се монтира месингов хромиран предпазител ( протектор ). Те се закрепват към стъклата чрез малки държачи , които имат изработени гнезда в които влиза стъклото.Задържането на държачите към стъклото става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно.

МОНТАЖ : Първо се закрепват шините към стените.При монтажа на шините трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите , така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъкленият плот в гнездата на държачите и го задържаме с болчетата. Накрая монтирваме предпазителят.