Стъкл.етажерка за баня-месинг 2нива ъглова 22х22см.

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

 

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от две месингови хромирани шини с размери 250 х 20 х 4мм. .Чрез дискретни болтове , към тях са прикрепени по два месингови държача с гнезда в които влизат стъклените плотове. Стъклените  плотове се задържат към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото . Към стъклените плотове се монтират месингови хромирани предпазители ( протектори ). Те се закрепват към стъклата чрез малки месингови държачи , които имат изработени гнезда в които влизат стъклата.Задържането на държачите към стъклата става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно. Растоянието между стъклените плотове е 230мм.

МОНТАЖ : Първо се закрепват шините към стените.При монтажа на шините трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите , така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъклените плотове в гнездата на държачите и го задържаме с болчетата. Накрая монтираме предпазителите.

 

 РАЗПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

РАЗПРОДАЖБА НА АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

РАЗПРОДАЖБА НА ЗАВЕСИ ЗА БАНЯ

57.59 лв. 66.59 лв.