Шкаф MDF СИДЕЛАстъклена мивкаРАЗПРОДАЖБА -50%

                         

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВЛАГОУСТОЙЧИВ MDF.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВИ АКРИЛНИ ПЕРЛЕНИ БОИ И ЛАКОВЕ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 100 Х 88 Х 60 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 100 Х 70 Х 22 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с модерни изчистени линии. Състои се от корпус , две големи чекмеджета с ролков механизъм и обковани с алуминиеви профили , шкафче с хоризонтално отваряща се вратичка изработена от масивни алуминиеви профили, четири масивни месингови хромирани стойки придържащи умивалника , хромирани мебелни  дръжки , мивка изработена от 15 мм. закалено СТЪКЛО ( не е акрил ) и четири броя регулируеми  крачета. В средата , между шкафчето и чекмеджетата има две открити отделения  оформени чрез стъклен рафт.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от MDF плот върху който е монтирана  дясна колонка с вратичка изработена от масивни алуминиеви профили , масивна хромирана дръжка и огледало.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило .В горният край на плота над огледалото е монтиран влагоустойчив аплик с чупещо се рамо и ЛЕД осветление.

УМИВАЛНИК : Уникален , много удобен , функционален и рядко срещан. Изработен от висококачествено закалено 15 мм.стъкло с двустранен плот. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Монтирайте четирите поддържащи стойки и поставете умивалника. Направете разчет на каква височина ще сложите шкаф - огледалото и свалете мивката.Подведете горната част на шкафа към стената и отбележете местата на монтжните види..След като разпробиете необходимите отвори и поставите дюблите , връщате шкаф - огледалото на стената и здраво натягате видите и накрая  поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи. 

СТАТУС : Наличен.

ЗАБЕЛЕЖКА : Стойноста на смесителят за вода не влиза в цената на шкафа.

 

678.00 лв. 1356.00 лв.