Бански шкаф PVC80см/6-бял-панер,огледaла РАЗПРОДАЖБА -35%

                                    

   

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 80 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 80 Х 70 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , три вратички с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне)  , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета. На една от вратичките е монтиран хромиран панер за дрехи.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна, средна и лява огледални вратички и хромирани дръжки.Вратичките са снабдени с механизъм за плавно затваряне. Средната голяма вратичка е допълнително усилена при пантите, тъй като голямото огледало я прави много тежка.Огледалата са 4 мм. кристални , залепено с антикондезно лепило.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя на избраната от Вас височина и се отбелязват местата на двете или четерите закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи. В предният край на етажерата се  монтира месенгов предпазен борд на цена 28.85лв. Предпазният борд не позволява падане на козметиката от етажерате и счупване на мивката.

ЦЦВЯТ : Цената, която е упомената се отнася за бял шкаф. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни..  За целта Ви предлагаме богат избор от над 200цвята по каталог , които можем да Ви изпратим на Email с нетно доплащане от 37 лв.

СТАТУС : С поръчка

ЗАБЕЛЕЖКА : Посочената цена се отнася за бял шкаф.Вграденият панер за бельо е от дясната страна, когато застанете срещу шкафа.

461.85 лв. 710.55 лв.