0896 838-109 • 0896 838-110

КАТЕГОРИЯ ЛУКСОЗНИ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

            В ЛЯВАТА КОЛОНА С БЯЛ ШРИФТ СА ИЗПИСАНИ ВСИЧКИТЕ МОДЕЛИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ.КОГАТО КЛИКНИТЕ НА КОЙТО И ДА Е МОДЕЛ ОТ ТЯХ, ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ СНИМКИТЕ И ОПИСАНИЯТА НА АРТИКУЛИТЕ НА ТОЗИ МОДЕЛ.

 

       АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ-

 

          ТОВА СА  ВЕЧНИТЕ АКСЕСОАРИ !

         Нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня от порцелан и месинг, обков и дръжки за врати е специализиран в търговията с мебели за баня, тоалетни кошчета и четки, огледала, луксозен и старинен обков, но най-вече с АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ. Поддържаме складови наличности на повече от 35модела аксесоари за баня, и което е най - важно- всички те са изработени от МЕСИНГ. Ние сме от малкото, ако не и единствената у нас фирма, която предлага аксесоари за баня от порцелан и месинг като комбинация на хромирани и цветни елементи. Разполагаме с каталог от над 2000 цвята перлени бои, което дава възможност  нашите клиенти да изберат този цвят, който най- добре ще се съчетае с останалото обзавеждане на банята. Доставката на цветните АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ извършваме за не повече от 5 дни. Освен това, в избраният от Вас цвят може да си поръчате и мебел за баня, тоалетни кошчета, тоалетни четки и дозатори за течен сапун при оскъпяване само от 30лв.

Аксесоарите за баня са много важен елемент от процеса на обзавеждане на Вашата баня. Също така са завършващ елемент от дизайна на красивата и стилна баня..Дизайнът на тези елементи днес е резултат от интензивна работа по проучване и изследване, целящи да обособят  банята в активен компонент, интегриран в общия проект за обзавеждане на това помещение.Поради тази причина в банята не са необходими само най-важните компоненти като водопроводни инсталации, кранове и тоалетни, но също така и всички онези елементи, които могат да имат отражение върху комфорта и обстановката. Между тайните за обзавеждане на банята със стил, е изборът на аксесоари за баня. Те са отличителен завърак на обзавеждането и подчертават Вашите мебели в нея. Определят вкуса и Вашата индивидуалност. Спомагат за подобряване да затворете целия цикил на дизайна. Изборът на аксесоарите за банята е забавен и приятен процес. Съобразате избора с мебелите, цветовете и покритията и най-вече с избрания от Вас стил: класически, съвременен, ретро или луксозен.

       Досега Ви представихме аксесоарите за баня, които внасяме директно от производители. От една година започнахме съвместно производство със фирмата CSK на изключително красиви и стилни аксесоари за баня от порцелан и месинг в цвят антик, полиран антик, сатен, хром и бяло-хром комбинирани с порцеланови розетки, сапунери, чаши за зъбни четки и контейнери за тоалетни четки. Нашите клиенти харесват нашите аксесоари за баня от порцелан и месинг и отзивите за тях са изключително добри. Модела аксесоари за баня от порцелан и месинг се нарича БОЛЕРО и можете да го разгледате в категория АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ. Сигурни сме, че ще останете очаровани.

       Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com 

               БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС !

 

 

 

 МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

 

                ТОВА Е КАЧЕСТВЕНА ...

Виж още
35.-----Аксесоари за баня от ДУРОПЛАСТ

    качествените стоки    ХУБАВИ И НА ...

Виж още
37.-----Неръждаеми аксесоари за баня - КОНСУМАТИВИ

КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ, АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ, ...

Виж още
Стоящи.Дозатор течен сапун,месинг позлатен

Материал : Кристално огледало за баня в рамка от ...

Виж още
Кристално огледало за баня м-л ПЕПЕРУДА НАМАЛЕНИЕ

Кристално огледало в месингова рамка м-л ...

Виж още
Кристално огледало в рамка месинг м-л МОГ

Кристално огледало в месингова рамка м-л ...

Виж още
Кристално огледало в рамка месинг м-л МОМ

Кристално огледало в месингова рамка м-л ...

Виж още
Кристално огледало в рамка месинг м-л МОХГ

Кристално огледало в месингова рамка м-л ...

Виж още
Кристално огледало в рамка месинг м-л МОХМ

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ Конструкция: Състои се ...

Виж още
Болеро бяло/хром.порцелан етажера
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12