КАТЕГОРИЯ ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 18/10 РАЗПРОДАЖБА - ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА

                                                ПРОИЗВОДИТЕЛ CSK ТУРЦИЯ

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

Ние от онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, ​Ви предлагаме голямо разнообразие на стоящи и стенни дозатори за течен сапун. Нашите ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН са изработени от КАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА, месинг и стъкло. В сички ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН на нашата интернет страница имат красив дизайн, високо качество на изработка и дълъг живот на ползване. Тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН могат да бъдат изработени в цвят хром, мат/хром, инокс и сатен. Разполагаме на склад с всички обявени на нашата страница ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН и при заявка на който и да е от тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН можем веднага да Ви изпратим.

      Освен ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН за баня, предлагаме и кухненски ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН. Те се произвеждат отКАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА и месинг, а балонът им побира над 1 литър течен сапун.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите  обстоен и компетентен отговор.

 

 

МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

  качествените стоки Ние от онлайн Магазин ...

Виж още
НЕРЪЖДАЕМИ стоящи дозатори за течен сапун и салфетки

КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ, АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ, ...

Виж още
Дозатор теч.сапун стъкло/месинг позлатен стоящ
1 2 3 4