0896 838-109 • 0896 838-110

ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН :

       Ние от онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, ​Ви предлагаме голямо разнообразие на стоящи и стенни дозатори за течен сапун. Нашите ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН са изработени от КАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА, месинг и стъкло. В сички ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН на нашата интернет страница имат красив дизайн, високо качество на изработка и дълъг живот на ползване. Тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН могат да бъдат изработени в цвят хром, мат/хром, инокс и сатен. Разполагаме на склад с всички обявени на нашата страница ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН и при заявка на който и да е от тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН можем веднага да Ви изпратим.

      Освен ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН за баня, предлагаме и кухненски ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН. Те се произвеждат отКАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА и месинг, а балонът им побира над 1 литър течен сапун.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите  обстоен и компетентен отговор.

  качествените стоки Ние от онлайн Магазин ...

Виж още
Стоящи дозатори за течен сапун

   качествените стоки И тези продукти в нашият ...

Виж още
Стенни дозатори за течен сапун
1 2 3 4