0896 838-109 • 0896 838-110

ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН И ПРОФЕСИОНАЛНИ ДОЗАТОРИ ЗА ХАРТИЕНИ КЪРПИ :

   

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

Ние от онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, ​Ви предлагаме голямо разнообразие на стоящи и стенни дозатори за течен сапун. Нашите ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН са изработени от КАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА, месинг и стъкло. В сички ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН на нашата интернет страница имат красив дизайн, високо качество на изработка и дълъг живот на ползване. Тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН могат да бъдат изработени в цвят хром, мат/хром, инокс и сатен. Разполагаме на склад с всички обявени на нашата страница ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН и при заявка на който и да е от тези ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН можем веднага да Ви изпратим.

      Освен ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН за баня, предлагаме и кухненски ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН. Те се произвеждат отКАЧЕСТВЕНА НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА и месинг, а балонът им побира над 1 литър течен сапун.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите  обстоен и компетентен отговор.

 

 

МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

  качествените стоки Ние от онлайн Магазин ...

Виж още
Стоящи дозатори за течен сапун

                            ...

Виж още
Дозатор за течен сапун 44100 стъкло

                            ...

Виж още
Дозатор за течен сапун 44100 хром

КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ, АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ, ...

Виж още
Дозатор течен сапун стъкло/месинг позлатен стоящ
1 2 3 4